For bedrifter


Untitled design (1)

Kunnskap i sentrum er ditt viktigste møte i år.

Kunnskap i sentrum er et arrangement som er skreddersydd for å koble næringslivet i Halden med fremtidens arbeidstakere. Ved å delta her vil din bedrift bli synlig for svært mange på vei ut i arbeidslivet.

Dette er en arena for å vise fram alt hva næringslivet i Halden har å by på, samtidig som byens utdanningsmuligheter blir vist fram. Ved å koble bedrifter og skoleelever får du som bedriftsleder gode muligheter til å skape økt forståelse for hvilke muligheter som finnes innen dagens arbeidsmarked.

Det er mange der ute som ønsker å starte eller legge om sin karriere. De er forberedt på å måtte investere i sin framtid. Hva de skal satse på, kan du være med å påvirke. Om du ønsker flere kvalifiserte søkere til dine ledige stillinger i årene som kommer, bør du overbevise om hva som skal til for å lykkes i din bedrift.

Arrangementet er torsdag 6. september 2018. Denne dagen vil arrangementet være åpent for elever fra byens ungdomsskoler, Halden videregående skole samt studenter fra Høgskolen i Østfold. Det er ventet over 1500 besøkende bare fra skolene. I tillegg vil du møte haldensere som har opplevd endringer i arbeidslivet, voksne som har tatt videreutdanning eller av andre grunner er på jakt etter nye muligheter. I denne gruppen er det mange som kan ha viktig erfaring for din bedrift.

Jobber du med utdanning, rekruttering eller er arbeidsgiver? Vi ønsker å invitere deg til å vise fram din bedrift under arrangementet.

Arrangementet gjennomføres på Porsnes – delvis hos Halden videregående skole og delvis hos Norske Skog Saugbrugs. På den måten har vi god plass til å vise fram alt hva Haldens arbeidsliv har å by på.

Dette vil jeg være med på!

Er du klar for å melde på din bedrift – eller har du spørsmål om arrangementet?

eller ta kontakt med vår bedriftskontakt Camilla H. Nygård, NAV Halden:

 


minibanner