For bedrifter


Kunnskap i sentrum er ditt viktigste møte i år!

Kunnskap i sentrum er et arrangement som er skreddersydd for å koble næringslivet i Halden med fremtidens arbeidstakere. Ved å delta her vil din bedrift bli synlig for svært mange på vei ut i arbeidslivet.

Dette er en arena for å vise fram alt hva næringslivet i Halden har å by på, samtidig som byens utdanningsmuligheter blir vist fram. Ved å koble bedrifter og skoleelever får du som bedriftsleder gode muligheter til å skape økt forståelse for hvilke muligheter som finnes innen dagens arbeidsmarked.

Det er mange der ute som ønsker å starte eller legge om sin karriere. De er forberedt på å måtte investere i sin framtid. Hva de skal satse på, kan du være med å påvirke. Om du ønsker flere kvalifiserte søkere til dine ledige stillinger i årene som kommer, bør du overbevise om hva som skal til for å lykkes i din bedrift.

Her vil du møte elever fra byens ungdomsskoler, Halden videregående skole, studenter. I tillegg vil du også møte haldensere som har opplevd endringer i arbeidslivet, voksne som har tatt videreutdanning eller av andre grunner er på jakt etter nye muligheter. I denne gruppen er det mange som kan ha viktig erfaring for din bedrift.

Jobber du med utdanning, rekruttering eller er arbeidsgiver? Vi ønsker å invitere deg til å vise fram din bedrift under arrangementet.

Arrangementet gjennomføres på Porsnes – delvis hos Halden videregående skole og delvis hos Norske Skog Saugbrugs. På den måten har vi god plass til å vise fram alt hva Haldens arbeidsliv har å by på.

Er du klar for å melde på din bedrift – eller har du spørsmål om arrangementet?

Send oss en epost på denne adressen post@kunnskapisentrum.no eller kontakt:

Camilla H. Nygård  (NAV) Tlf: 40 10 78 37
camilla.hoffstrom.nygaard@nav.no

Untitled design (1)