For bedrifter


Kunnskap i sentrum | Næring i Halden er ditt viktigste møte i år.

Kunnskap i sentrum | Næring i Halden er et arrangement som er skreddersydd for å koble næringslivet i Halden med fremtidens arbeidstakere. Ved å delta her vil din bedrift bli synlig for svært mange på vei ut i arbeidslivet.

Dette er en arena for å vise fram alt hva næringslivet i Halden har å by på, samtidig som byens utdanningsmuligheter blir vist fram. Ved å koble bedrifter og skoleelever får du som bedriftsleder gode muligheter til å skape økt forståelse for hvilke muligheter som finnes innen dagens arbeidsmarked.

Det er mange der ute som ønsker å starte eller legge om sin karriere. De er forberedt på å måtte investere i sin framtid. Hva de skal satse på, kan du være med å påvirke. Om du ønsker flere kvalifiserte søkere til dine ledige stillinger i årene som kommer, bør du overbevise om hva som skal til for å lykkes i din bedrift.

Arrangementet går over to dager 1. og 2. september 2017. Den ene dagen vil arrangementet kun være åpent for elever ved byens ungdomsskoler og Halden videregående skole samt studenter ved Høgskolen i Østfold. Det er ventet over 1500 besøkende bare fra skolene. Dag to vil være åpent for alle. Da vil du også kunne møte haldensere som har opplevd endringer i arbeidslivet, voksne som har tatt videreutdanning eller av andre grunner er på jakt etter nye muligheter. I denne gruppen er det mange som kan ha viktig erfaring for din bedrift. Ved å dele arrangementet i to, vet du hvem du møter og kan forme ditt budskap etter det.

Jobber du med utdanning, rekruttering eller er arbeidsgiver? Vi ønsker å invitere deg til å vise fram din bedrift under arrangementet.

Arrangementet gjennomføres på Porsnes – delvis hos Halden videregående skole og delvis hos Norske Skog Saugbrugs. På den måten har vi god plass til å vise fram alt hva Haldens arbeidsliv har å by på.

Se hvilke bedrifter som allerede har meldt seg på!

 

Er du klar for å melde på din bedrift – eller har du spørsmål om arrangementet?

Send oss en epost på denne adressen post@kunnskapisentrum.no eller kontakt:

Camilla H. Nygård  (NAV) Tlf: 40 10 78 37
camilla.hoffstrom.nygaard@nav.no

Marija Krunic (NAV) Tlf: 90 01 26 06
marija.krunic@nav.no

Kunnskap i sentrum | Næring i Halden arrangeres av Halden næringsråd og Halden kommune i samarbeid med NAV, Halden videregående skole, Høgskolen i Østfold, Østfold Fylkeskommune og Ungt Entreprenørskap.

 

Finn vårt Facebook-arrangement her.