For elever og studenter


Kunnskap i sentrum | Næring i Halden er et arrangement skreddersydd for å gi deg som elev eller student svar på alle dine spørsmål om jobb, utdannelse, arbeidsmarked og karriereplanlegging.

Dette er utdanningsmessen som ikke bare gir deg svaret på alt du trenger å vite om ditt studieløp, men også innblikk i studentlivet og arbeidslivet her i Halden. Se hvilke bedrifter som kommer!

Arbeidslivet i Halden har mange flere spennende muligheter enn du aner. Bedrifter og andre arbeidsgivere vil vise fram hva de driver med. Samtidig vil de gi svar på hva som skal til for å få de riktige kvalifikasjonene innenfor ulike bransjer.

For at du skal få best mulig anledning til å snakke med framtidige arbeidsgivere vil Kunnskap i sentrum | Næring i Halden ha en egen skoledag. Da er det bare du som er elev eller student som er invitert. På dag nummer to åpner vi dørene for alle andre.

Arrangementet gjennomføres på Porsnes – delvis hos Halden videregående skole og delvis hos Norske Skog Saugbrugs. På den måten har vi god plass til å vise fram alt hva Haldens arbeidsliv har å by på. Samtidig gir det deg som vurderer videregående utdanning en god mulighet til å bli bedre kjent med byens videregående skole.

Kunnskap i sentrum | Næring i Halden arrangeres av Halden næringsråd og Halden kommune i samarbeid med NAV, Halden videregående skole, Høgskolen i Østfold, Østfold Fylkeskommune og Ungt Entreprenørskap.

Dette arrangementet er en sjelden mulighet til å møte mange av de som kan prege framtiden din. Vi håper du som elev eller student griper denne muligheten. Jo bedre forberedt du er, desto bedre svar vil du kunne få.

Du kan lese mer om de ulike skolene ved å trykke deg videre.

Halden videregående skole 
Høyskolen i Østfold.

 

Finn vårt Facebook-arrangement her.