For elever og studenter


Kunnskap i sentrum er et arrangement skreddersydd for å gi deg som elev eller student svar på alle dine spørsmål om jobb, utdannelse, arbeidsmarked og karriereplanlegging.

Dette er mer enn en utdanningsmesse. Ikke bare gir vi deg svaret på alt du trenger å vite om ditt studieløp, men du får også et innblikk i studentlivet og arbeidslivet her i Halden. Arbeidslivet i Halden har mange flere spennende muligheter enn du aner. Bedrifter og andre arbeidsgivere vil vise fram hva de driver med. Samtidig vil de gi svar på hva som skal til for å få de riktige kvalifikasjonene innenfor ulike bransjer.

For at du skal få best mulig anledning til å snakke med framtidige arbeidsgivere vil Kunnskap i sentrum ha en egen skoledag. Da er det bare du som er elev eller student som er invitert.

Arrangementet gjennomføres på Porsnes – delvis hos Halden videregående skole og delvis hos Norske Skog Saugbrugs. På den måten har vi god plass til å vise fram alt hva Haldens arbeidsliv har å by på. Samtidig gir det deg som vurderer videregående utdanning en god mulighet til å bli bedre kjent med byens videregående skole.

Kunnskap i sentrum arrangeres av Halden næringsråd og Halden kommune i samarbeid med NAV, Halden videregående skole, Høgskolen i Østfold, Østfold Fylkeskommune og Ungt Entreprenørskap.

Dette arrangementet er en sjelden mulighet til å møte mange av de som kan prege framtiden din. Vi håper du som elev eller student griper denne muligheten. Jo bedre forberedt du er, desto bedre svar vil du kunne få.

Du kan lese mer om de ulike skolene her:

 

 


minibanner